Veelgestelde vragen

FAQ

Frequently Asked Questions

Hoelang duur het voordat de opdracht kan worden verwerkt?

Dat ligt eraan wanneer onze collega’s kunnen langskomen voor de simpele fotografie, maar binnen 1-5 werkdagen gaat vrijwel elke opdracht lukken. 3D Tours kunnen wij binnen 1 week minimaal afleveren. Wij kunnen snel schakelen omdat wij beiden met de apparatuur en software overweg kunnen. 

Wat als het meer dan 30km vanaf wageningen is?

Boven de 30km afstand kost het 0,20 EU per km.

Hoe gaan wij om met Corona?

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM, maar binnen dat is nog veel mogelijk. Wij lopen in de woning met een mondkapje – indien u dat wilt – en wij houden tijdens ons bezoek ook afstand. Laat het ons weten als u last heeft van ziekte verschijnselen, dan kunt u kosteloos uw afspraak verzetten.

Kunt u vrijblijvend voor een gesprek langskomen?

Als jullie een specifieke klus persoonlijk willen bespreken en doornemen onder het genot van een kop koffie komt 1 of meerdere collega’s graag een keer bij jullie langs. Naar aanleiding van ons gesprek kunnen dan vervolgens een gerichte, vrijblijvende offerte maken. 
Voor Woningfotografie geldt de standaard tarieven welk op de website word vermeld.

Wat voor een 3D Tour kan ik verwachten?

Wij werken met diverse software en wij geven hierin ook advies welke het beste bij uw oand past. 

Kunt u een ingeplande fotoshoot afzeggen?

Jazeker, mits er tijdig word doorgegeven. Wanneer dit 24uur van tevoren voor opdracht word doorgegeven is dat geen probleem. Bij afzegging, wijziging of no show binnen 24 uur voor de opdracht word er 60 EU in rekening gebracht. Indien u ziek word verzetten wij de opdracht naar een andere datum binnen 20 werkdagen.

Hoelang moet u aanwezig zijn bij het bezoek?

Dat verschilt per locatie, het maken van de foto’s zou binnenshuis binnen een uur moeten lukken <100m2. Bij grotere huizen/panden kan dit uiteraard langer duren. Wij kunnen een indicatie afgeven. 

Wat moet u zelf voorbereiden

Wij moeten bij elke ruimte binnen kunnen komen. Daarbij moeten de lampen aan staan en zoveel mogelijk natuurlijk licht moet er binnen komen. Wij zullen onder het eerste vrijblijvende gesprek graag meer advies willen geven hierover. 

In welk formaat en wat voor een bestanden lever je aan?

Het meeste zal in JPEG- bestand zijn omdat dit het meest bruikbaar is op PC en websites. De 3D-2D modellen worden aangeleverd in FML- bestand speciaal voor Funda. Daarnaast is het ook mogelijk om de Tours op uw eigen website te hosten via ons. 

Zijn wij werkzaam in heel NL?

Jazeker, alleen is het wellicht niet altijd goedkoper bij ons vanwege de voorrijkosten(0,20 EU/km) boven de 30km(stel dat wij naar Friesland moeten gaan). Maar vaak zijn wij alsnog gek genoeg goedkoper dan uw plaatselijke 360 fotograaf zeker als het gaat om kwalitatieve 3D Tours. 

Laat ons een 3D Tour voor u creëren waar versteld van zult staan

Neem contact met ons op om meer voorbeelden te zien en om vrijblijvend een offerte van te krijgen.